The Vip Amantolis

You Cant Judge A Book By Its Cover

Viktigt med fina och rena mattor

Det finns så många olika mattor att välja på när det kommer till det. Det är så fint med mattor och det är verkligen ett hantverk om man tänker på det. Det finns mattor som är så vackra och som man förstår verkligen har tagit lång tid att få till, det är så vackert och fina att titta på.
Jag tycker att det är viktigt att ha fina mattor hemma, det gör det mer ombonat och det blir mer ljuddämpat och dieter ju trevligt och gör att det känns trevligare hemma. Sen så är de tji väldigt snyggt och det blir ene bra inrednings detalj till hemmet.

Bra på många sätt

Ja det är verkligen bra på många olika sätt och något som man gör väl i att skaffa hem. Det som är viktigast tycker jag är att dom är rena och hela, då är det fint hur som helst. Det är bra att man har bra entremattor också, det är både snyggt och så är det praktiskt. Man slipper få mesig massor med grus och sånt in i huset, det fastar på mattan i hallen och det är ju toppen.
Ja ett hem behöver mattor tycker jag och det är mysigt med mattor vid sängen, det är mysigt att kunna sätta ner fötterna på golvet när man vakant och så sätter man ner dom på en varmt matta, dieter mysigt det än att sätta ner dom på ett kallt golv.
Ja det finns så mycket kul som man kan göra hemma och som man kan göra för att inreda det på bästa sätt. Ja det göra så mycket när man kan känna att det verkligen känns hemtrevligt och mysigt. Och att ha mattor hjälper verkligen till med det och det är ju något som man vill och önskar. Ja det finns så mycket som är fint.