The Vip Amantolis

You Cant Judge A Book By Its Cover

Finns så mycket att lära sig

Det finns verkligen så otroligt mycket som man kan lära sig och det är ju så kul att man kan göra det. Det tar liksom aldrig slut när man kommer till en punkt då man säger : jamen nu kan jag allt nu är det bra så. Nej för det finns hela tiden nya saker att ta sig an och som man kan hitta på.
Det är så bra att man kan göra det och att det hela tiden går att ta tag i nya saker och att lära sig det. Det är bra tror jag att vilja vet  mer och att kunna lära sig nya saker. Det är något som man växer avart göra, man blir bättre och man får mer insikt i hur det är för andra och hur det är.

Bra att kunna fortsätta lära sig saker

Ja det är verkligen bra och det tar ju inte slut, man skulle kunna sätta sig in i mer om juridik och företagande och att lära sig hur en offentlig upphandling fungerar och så vidare. 
Ja det finns ju så många olika områden som man kan lära sig så mycket ifrån, och visst är det kul att man kan göra det och att det hela tiden går att utveckla och att bli bättre hela tiden. Det är ju så härligt och man mår ju så bra av att lär sig nya saker och när man har lärt sig något nytt så känns ju det väldigt kul och man känner sig berikad med mer information och det är ju väldigt givande och man mår bra av att kunna fler saker. Det är som att vår hjärna vill det, det längtar efter att kunna få mer kunskap och information att lagra och att sen kunna använda sig av den när det behövs. Ja det är bra att kunskapen inte tar slut.